Tine fotballskole 2018

FIL inviterer til årets fotballskole på Lømyra Stadion September(14sept ? 16 sept.) (Gjelder gutter og jenter fra kommende første klasse til 12 år)

FIL inviterer til årets fotballskole på Lømyra Stadion September(14sept ? 16 sept.) (Gjelder gutter og jenter fra kommende første klasse til 12 år)

Når: Fotballskolen starter fredag 14. september kl. 17.00 med registrering og utdeling av utstyrspakke. Det blir ikke noe i regi av FIL etter utdeling av utstyrspakke, men om noen vil så er det bare sparke så masse fotball de vil på banen. Lørdag 15. september starter vi kl. 10.00 og holder på til ca kl.15.00 + grilling. Søndag 16. sep starter vi kl. 11.00 og avslutter kl. 15.00.

Det blir: Fotball, øvinger, kamper, skudd, finter og masse gøy. Alle får hver sin egen fotball i tillegg til utstyrspakke.

Drikke, brødmat og frukt blir servert til alle utøvere på lørdag og søndag. Lørdagen avslutter vi dagen med grilling. Vi spanderer hamburgere/pølser og drikke på alle utøvere. Hvis noen foreldre ønsker å delta på grillingen, er de selvsagt hjertelig velkommen ? men må ta med grillmat selv.

Pris (pr. familie): 580,- for 1. utøver 470,- for 2. utøver. 0,- for øvrige. Det kan betales med vipps eller faktura

Påmelding: Søke opp arrangement på www.minidrett.no

Kan også sende mail til: fotball@fiskerstrand-il.no

Påmeldingsfrist søndag 9 september.

Husk navn og fødselsår på deltager, samt epost og mobil nummer til minst en foresatt!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift